Betalning

Betalning

BilligtKlader erbjuder en mängd betalningsmetoder för din bekvämlighet. Vi erbjuder följande betalningsmetoder baserat på säkerhetshänsyn:

Paypal: Världens ledande och välkända betalningsmetod, PayPal täcker mer än 200 länder och mer än 100 valutor. PayPal är det säkraste, enkla och bekväma sättet att betala.

Kreditkort: Den mest populära betalningsmetoden i världen, baserad på ett starkt säkerhetssystem. Vi accepterar kredit- och betalkortbetalningar med Visa, MasterCard och American Express.

Western Union & MoneyGram & Bank Transfer: Dessa betalningsmetoder är det bästa valet för grossistkunder och hur stora medel handlas.

Vi har ett starkt tekniskt team och den säkraste tekniken, vi använder SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) för skydd. Använd SSL (Secure Sockets Layer) -kryptering när du överför vissa typer av information, t.ex. finansiell serviceinformation eller betalningsinformation. Alla beställningar är krypterade av SSL vid tidpunkten för kassan betalning. Den här SSL-tekniken används för att förhindra att denna information avlyssnas och läsas när den överförs via Internet. Se till att varje kunds betalning är säker.

Om du har några frågor, kommentarer eller problem, var god kontakta oss. Vår starka kundservice och kundservice väntar på dig.